Selecteer een pagina
Wat voor de ene praktijk werkt, hoeft niet altijd voor jou te werken. Er bestaat helaas geen succesformule voor succes. Was het maar waar. Dan waren we hier nu allemaal succesvol lopen te zitten te wezen.
 
Belangrijkste reden waarom wat voor jouw concullega wel werkt en voor jou mogelijk niet? Jij!
 
Jij bent jouw praktijk. Met al je expertise, kennis, positieve kanten, maar ook onhebbelijkheden, eigenaardigheden, onbegrepen humor of wat dan ook, druk jij een aardige stempel, zo niet dé stempel, op je praktijk. En daarmee stoot je mensen af, maar trek je ook mensen aan. Op elk potje past namelijk een dekseltje.
 
Jouw concullega doet dat ook. Het enige verschil is dat diegene heeft gevonden wat bij haar werkt en jij mogelijk nog niet.
 
Niet dat ik zeg dat je je helemaal niets moet aantrekken van wat je concullega doet. Maar hou het bij inspireren.
 
Dus heeft je concullega zich volledig op de ketenzorg gestort en groeit haar praktijk volledig uit zijn voegen met cliënten, betekent dat niet dat jij dat ook per se moet gaan doen. Het kan, maar het hoeft niet. Bij jou kan het weer een ander verdienmodel zijn dat goed werkt.
 
Wanneer je concullega succesvol is op social media, maar jij moet er niet aan denken om elke dag al vloggend je praktijkavonturen online te gooien, doe het dan niet. Maar kijk of er wel iets is wat jij hieruit kunt meenemen voor je eigen online communicatie en je eigen succesformule. Door korte instructiefilmpjes te maken bijvoorbeeld.
De keuze is reuze om jouw praktijk op een goede manier te runnen. Doe daarin vooral iets wat bij jou past. Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk.
 
Ik help je er graag als praktijkcoach om jouw praktijkvoering zo in te richten dat het bij jou past. Met acties en activiteiten waar jij gelukkig van wordt. Wat past bij jouw talenten en jouw persoonlijkheid. Meer weten, plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.