Selecteer een pagina

Gratis coachingsgesprek

Mogelijk heb je na het lezen van de informatie op deze website zoiets van: Ja leuk Helena, maar hoe nu verder?

Het is mijn missie om paramedische praktijkeigenaren te helpen om hun praktijk op een voor hen succesvolle manier te runnen. Dat is voor elke praktijk(eigenaar) weer anders. Bij de een gaat het om meer rust in de agenda (meestal in de combinatie werk/privé), de ander wil meer cliënten, weer een ander wil een imperium opbouwen, je kunt het zo gek niet bedenken.

Ik heb een e-book geschreven om je bewust te maken dat het wel degelijk kan: het succesvol runnen van je praktijk met meer rust en plezier.

Onthoud goed: alles kan, als je het maar wilt. En als je maar weet welke stappen je kunt zetten om je doel(en) te behalen.

Als je daar hulp bij nodig hebt en die hulp van mij wilt ontvangen, laten we dan een keer een afspraak maken. Ik help je graag verder. Met mijn kennis en ervaring binnen zorgmanagement, ondernemerschap en de paramedische wereld moet dat zeker lukken.

coachingsgesprek

Vragenlijst

Via de knop hieronder kom je uit bij een vragenlijst. Hoe uitgebreider je de vragenlijst invult, hoe beter ik mij kan voorbereiden op het gesprek, hoe efficiënter en effectiever we onze 30 minuten kunnen gebruiken. 

Elke 1e en 15e van de maand selecteer ik iemand voor het gratis coachingsgesprek. Als ik je hebt geselecteerd, neem ik via de mail contact met je op.

 

Wat kun je tijdens dit coachingsgesprek verwachten?

Tijdens dit coachingsgesprek ontvang je van mij sowieso 3 praktische tips (niet de standaard geijkte, daarvoor kijk je maar op Google) hoe jij jouw praktijk op een voor jouw succesvolle manier kunt runnen.

Wees alsjeblieft niet te bang of te trots om een afspraak in te plannen. Ik ben eerlijk en direct, maar ik bijt niet 😉 en ik denk graag met je mee.

Nadat je het formulier hebt ingevuld, krijg je van mij op werkdagen binnen 24 uur een link om een afspraak met mij in te plannen. Het gesprek duurt maximaal een half uur en vindt plaats via Zoom.

Aan het einde van het gesprek nemen we nog even kort de tijd om na te gaan wat een eventuele vervolgstap kan zijn. Als ik denk dat ik je verder kan helpen, zal ik dit zeker zeggen. Maar dat is lang niet altijd nodig. Soms kun je na dit coachingsgesprek zelfstandig verder. Soms is een andere actie of een traject bij iemand anders een beter idee. Wat je uiteindelijk doet met dat advies is jouw keuze. Je bent hierin niets verplicht.

Over Helena | Visibilitas

Als praktijkadviseur help ik paramedische praktijkeigenaren naar een goedlopende praktijk. Dit doe ik door hen te leren hoe ze slimmer kunnen werken rekening houdend met alle regels, ontwikkelingen, protocollen, structuren enz die in de gezondheidszorg gelden én met het aanspreken van hun talenten, creativiteit en originaliteit.

Het resultaat: rust in hun agenda en in hun hoofd en plezier in hun werk. En vertrouwen in zichzelf dat ze rete-goed bezig zijn.

Contact

Helena Smit
helena@visibilitas.nl
+31 (0) 6 52153405

 

Social media

KvK: 64498301

BTW id: NL001795293B17

Ben je constant achter jezelf aan het aanhobbelen? Verkeer je 9 van de 10 keer in stress-modus omdat alles wat moet binnen jouw paramedische praktijk het plezier in je werk danig op de proef stelt?

Dat hoeft niet! Er is een oplossing en die is voor iedereen anders. Maar het begint bij de basis. In mijn e-book lees je er meer over.

Download mijn e-book

"3 pijlers van een goedlopende paramedische praktijk"

e-book grijze achtergrond