Maak online een echte verbinding met jouw (potentiële) cliënt

 

De wereld van de online communicatie: soms zie je door de digitale bomen het digitale bos niet meer. Mogelijk heb je toen je je praktijk of werkzaamheden als paramedicus of zorgprofessional startte een website gemaakt of laten maken. Of je bent vol goede moed op Facebook, Instagram of een ander social medium gegaan. En alhoewel je er veel van verwachtte, de volgers, likes en/of websitebezoekers bleven uit.

Om je heen hoor je verhalen hoe anderen collega’s wel nieuwe klanten trekken met hun website of social media. En je concullega heeft het ene televisie interview na het anderen. En je denkt waarschijnlijk: waarom lukt het bij hen wel en bij mij niet?

 

Herken jij je hierin:

– Je hebt een website met maar een handvol bezoekers en afspraken maken ze al helemaal niet via je website;

– Je zit op Instagram en Facebook, maar je haalt er weinig volgers en nieuwe klanten uit;

– Je concullega heeft het ene televisie-interview na het andere. Het enige wat jij je afvraagt: Waarom zij/hij wel en ik niet?

 

Wat nou als ik je vertel dat online communicatie geen hogere wiskunde is? En het ook voor jou mogelijk is om via social media, een goede website of nieuwsbrief nieuwe cliënten te vinden?

Wil je weten hoe je dit doet? Ik help je!

Het is mijn missie om
ondernemende paramedici en zorgprofessionals
te helpen meer online zichtbaar te zijn.
Maar: online zichtbaarheid is een middel, niet het doel

Wil jij…

 • een agenda vol met cliënten die echt voor jou kiezen en helemaal bij je passen?
 • cliënten die uit zichzelf een afspraak maken via je website of social media, zonder doorverwijzing maar juist omdat hoe jij jezelf laat zien hen aanspreekt.
 • die expert zijn op jouw vakgebied en als vanzelfsprekend worden benaderend door lokale of landelijke media?
 • …? (vul hier jouw eigen doel in)

Voor wie is het? 

 • Ondernemende paramedici en zorgprofessionals
 • Kleine tot middelgrote organisaties in de gezondheidszorg

Wat kun je verwachten?

 • Kies onderaan deze pagina of je een eenmalig consult of een strippenkaart (4x met gereduceerd tarief, 1 jaar geldig) wilt.
 • Je rekent af en hierna krijg je een bevestigingsmail met daarin een link waar je jouw afspraak kunt inplannen.
 • Het is mogelijk om een consult overdag, in de avond of op zaterdagochtend (1x per maand) in te plannen.
 • De afspraak is via Zoom of Skype, wat jij het prettigst vindt. Via Zoom of Skype kunnen we ook schermen delen en dat is soms net even wat makkelijker praten. Als je wil nemen we het gesprek op zodat je dit op een rustig moment nog kunt terugkijken.
 • Tijdens het Online Communicatie Consult kun je al jouw vragen stellen op het gebied van jouw website, social media kanalen of andere online communicatievragen.
Helena rode trap Visibilitas c MevrYan

Wie ben ik?

Ooit begonnen als diëtist en daarna langzaam verder gegroeid naar beleidsmedewerker, leidinggevende en projectleider/-adviseur.

In mijn vrije tijd blog ik over culinaire reizen in Europa en Azië en zo  ben ik langzaam het communicatievak ingerold. Want als blogger moet je naast bloggen ook veel weten over SEO, social media marketing en PR in het algemeen. Deze kennis combineer ik nu met mijn jarenlange werkervaring in de zorg. Het is mijn missie om met name ondernemende paramedici en zorgprofessionals meer online zichtbaar te zijn voor hun doelgroep. Of dat nu de cliënt of de zakelijke markt is.

Verder kruipt het bloed waar het niet gaan kan en geef ik regelmatig één-op-één coaching aan leidinggevende in de gezondheidszorg. Meer over mij lees je op de pagina Over Visibilitas.

Dit is wat anderen over mij zeggen

Voor het starten van een blog heb ik Helena Smit om hulp gevraagd. Helena staat altijd klaar om je advies te geven waar je ook écht wat aan hebt. Ik kan nu met een goed gevoel gaan starten.

Francisca Tan

Ik had een waardevolle sessie over SEO, waarin Helena me zoveel bruikbare tips hebt gegeven!

Hier kan ik makkelijk en snel mee aan de slag en dankzij de heldere uitleg snap ik wat me verder helpt zichtbaarder te worden met mijn website.

Ilona Brook

Helena is een wandelende encyclopedie als het om social media gaat. Dank zij haar weet ik nu hoe ik kan zorgen dat mijn website, Facebook pagina en Instagram account veel meer exposure krijgt. Echt een aanrader.

Claudia Bolleurs

In één uur geef ik antwoord op jouw vragen over
online communicatie en geef ik je
tips & tricks waar je direct mee aan de slag kunt

Welke vragen kun je zoal stellen?

Je mag al je vragen stellen, als het maar over online communicatie gaat. Denk aan:

 

 • Waar moet ik rekening mee houden als ik een website wil maken?
 • Ik wil mijn website aanpassen qua lay-out, hoe kan ik dat het beste aanpakken?
 • Welke verbeteringen kan ik doorvoeren op mijn website?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik beter gevonden wordt op Google?
 • Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website?
 • Hoe zorg ik ervoor dat cliënten een afspraak bij mij maken via mijn website?
 • Hoe kan ik met social media meer cliënten trekken?

 • Ik wil niet op alle social media kanalen, welke kan ik het beste kiezen voor mijn praktijk?
 • Kun je tips geven over de teksten die ik gebruik op mijn website of mijn social media kanalen?
 • Wat voor soort foto’s kan ik het beste gebruiken?
 • Waarom krijg ik maar weinig likes? (ik zal je nu al verklappen dat likes helemaal niets zeggen,maar daar vertel ik je in het Online Communicatie Consult graag mee over)
 • Enz enz

Mocht ik je echt niet ter plekke verder kunnen helpen, wat eerlijk gezegd zelden voorkomt, dan kom ik daar op een later moment bij je op terug.

 

Consult Online Communicatie eenmalig

Een uur lang praktische tips en antwoord op al jouw vragen op het gebied van online communicatie.

Nadat je hebt afgerekend krijg je een bevestigingsmail met daarin een link waar je jouw afspraak kunt inplannen. Het is mogelijk om een consult overdag, in de avond of op zaterdagochtend (1x per maand) in te plannen.

Het consult is via Zoom of Skype, wat jij het prettigst vindt. Via Zoom of Skype kunnen we ook schermen delen en dat is soms net even wat makkelijker praten. Tijdens het Online Communicatie Consult kun je al jouw vragen stellen op het gebied van jouw website, social media kanalen of andere online communicatievragen.

150,00

Consult Online Communicatie strippenkaart

Aanbieding!

Met deze strippenkaart krijg je 4 keer een uur praktische tips en antwoord op al jouw vragen op het gebied van online communicatie. De strippenkaart is 1 jaar geldig.

Nadat je hebt afgerekend krijg je een bevestigingsmail met daarin een link waar je jouw eerste afspraak kunt inplannen. Het is mogelijk om een consult overdag, in de avond of op zaterdagochtend (1x per maand) in te plannen. De overige 3 consulten gaan in onderling overleg/zodra er behoefte is aan een vervolgafspraak.

De consulten zijn via Zoom of Skype, wat jij het prettigst vindt. Via Zoom of Skype kunnen we ook schermen delen en dat is soms net even wat makkelijker praten. Tijdens het Online Communicatie Consult kun je al jouw vragen stellen op het gebied van jouw website, social media kanalen of andere online communicatievragen.

600,00 500,00

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw

 

 Portretfoto’s door Mevr. Yan Creative studio