Selecteer een pagina

Neem contact op met Visibilitas

Wil je weten hoe ik jou kan coachen bij het runnen van je paramedische praktijk? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Binnen 2 werkdagen krijg je dan een reactie. Of stuur een berichtje via social media. Wat jij handig vindt, voor mij maakt het niet uit 😉  

4 + 14 =

Visibilitas

 

helena@visibilitas.nl

+31 (0) 6 52153405

Volg op social media

Over Helena | Visibilitas

Als praktijkadviseur help ik paramedische praktijkeigenaren naar een goedlopende praktijk. Dit doe ik door hen te leren hoe ze slimmer kunnen werken rekening houdend met alle regels, ontwikkelingen, protocollen, structuren enz die in de gezondheidszorg gelden én met het aanspreken van hun talenten, creativiteit en originaliteit.

Het resultaat: rust in hun agenda en in hun hoofd en plezier in hun werk. En vertrouwen in zichzelf dat ze rete-goed bezig zijn.

Contact

Helena Smit
helena@visibilitas.nl
+31 (0) 6 52153405

 

Social media

KvK: 64498301

BTW id: NL001795293B17

Ben je constant achter jezelf aan het aanhobbelen? Verkeer je 9 van de 10 keer in stress-modus omdat alles wat moet binnen jouw paramedische praktijk het plezier in je werk danig op de proef stelt?

Dat hoeft niet! Er is een oplossing en die is voor iedereen anders. Maar het begint bij de basis. In mijn e-book lees je er meer over.

Download mijn e-book

"3 pijlers van een goedlopende paramedische praktijk"

e-book grijze achtergrond