Diensten

Op deze pagina vind je de diensten die Visibilitas aanbiedt. Alle diensten staan in het tekenen van het verbeteren van de zichtbaarheid van jezelf als paramedicus, praktijk of zorgorganisatie. Samen bepalen we wat er nodig is om jouw organisatie of project meer zichtbaar te maken, on- en/of offline. Daarna ga ik voor je aan de slag. Soms werk ik hiervoor samen met één of meerdere andere freelancers om zo het beste resultaat voor jou te bereiken.

 

Klik op onderstaande icoontjes om te zien welke pakketten ik per dienst aanbied.

Social media strategie

Hoe zet je social media in om meer zichtbaarheid te creëren voor je praktijk? Het is allereerst belangrijk om te bepalen waarom je social media wilt inzetten. Welke doelen wil je precies behalen? Daarna kun je bepalen hoe je dit kunt aanpakken. Het plan met het hoe en waarom van de inzet van social media noem je een social media strategie.

On-page & off-page SEO

Heb je een website voor jouw praktijk/organisatie, dan wil je uiteraard graag dat mensen jouw website ook kunnen vinden via de zoekmachines zoals Google. Search Engine Optimalization (SEO) zijn diverse technieken om de vindhaarheid via zoekmachines te verhogen.

Event management

Het organiseren van een event, zoals een open dag, een voorlichting of een symposium, kunnen ervoor zorgen dat je werkzaamheden of je praktijk/organisatie een grotere bekendheid genereren. Daarbij is het, naast de organisatie van het event zelf, belangrijk dat je vooraf en na afloop voldoende over het event communiceert.

Influencer marketing

Influencer marketing is marketing door middel van de inzet van bekende bloggers, vloggers en andere invloedrijke personen, influencers genaamd. Het is een marketingvorm die de laatste tijd steeds populairder wordt. Influencer marketing in de zorg is vrij nieuw. Word jij een van voorlopers die influencers inzet om jouw praktijk meer zichtbaar te maken?

Trainer/spreker

Visibilitas organiseert eigen (online) trainingen op het gebied van online zichtbaarheid (Facebook, Instagram, Linkedin en SEO) voor paramedici.

Ook is het mogelijk om mij in te huren als spreker op het gebied van verhogen van online zichtbaarheid voor paramedici en andere zorgprofessionals.

PR

PR staat voor public relations en het draait hierbij allemaal om free publicity. Door middel van PR kun je bijvoorbeeld de zichtbaarheid van je praktijk vergroten. Of jezelf meer en meer als expert neerzetten. Hoe mooi zou het zijn als je vaker in de media verschijnt met jouw verhaal?

Prijzen

Veel paramedici en zorgverleners zijn (grotendeels) vrijgesteld van btw. Zelf ben ik wel btw plichtig en moet dit dan ook in rekening brengen bij mijn klanten. Ik heb ervoor gekozen om alle prijzen inclusief btw te vermelden. Zo weet je direct hoeveel je in totaal moet betalen voor een dienst. Op je factuur die je van mij krijgt, staat wel de btw gespecificeerd.

Interim opdrachten

Naast mijn werk om de zichtbaarheid van paramedici te vergroten, kan ik ook voor korte, parttime interim opdrachten in de gezondheidszorg worden ingezet. Ik ben beschikbaar voor opdrachten op het gebied van zorgmanagement, kwaliteits- en beleidsadvies.

 

Alhoewel ik als diëtist ben afgestudeerd, ben ik niet meer inzetbaar als paramedisch diëtist. Mijn kennis over de laatste stand van zaken op het gebied van de diëtetiek is niet meer up-to-date en ik ben niet meer geregistreerd in het Kwaliteitsregister. Ben je op zoek naar een diëtist, dan kan ik je van harte de website Dieet dit – Dieet dat aanbevelen (ik heb eerder voor dit platform gewerkt).

 

Voor vrijblijvende informatie kun je met mij contact opnemen voor de mogelijkheden:

Over Visibilitas

Visibilitas helpt ondernemende paramedici en zorgprofessionals meer zichtbaar te zijn voor (potentiële) cliënten en andere geïnteresseerden door middel van online marketing/communicatie, PR en events en influencermanagement.

Schrijf je in voor gratis info en nieuws

Wanneer je op de mailinglijst staat, krijg je maandelijks het laaste nieuws en updates van Visibilitas. Je kunt je ieder moment weer uitschrijven.

Contact

Helena Smit
info [at] visibilitas.nl
+31 (0) 6 52153405

KvK: 64498301

 

Social media

 

(c) 2019 Visibilitas  |  privacyverklaring  |  cookieverklaring