Selecteer een pagina
Wat ik in juli en augustus ga doen wordt gaaf! Al zeg ik het zelf 😜
 
Kijk hier de instagram live terug die ik net opnam:

Actie 1: 40 dagen live in Facebookgroep

Die maanden werk ik altijd door. Als het niet hoeft, vind ik het altijd zonde van mijn rust en geld om in het hoogseizoen op vakantie te gaan. Ik ga wel ergens eind september.

Het is altijd wat rustiger in mijn agenda in juli/augustus. Voldoende tijd om AAN mijn bedrijf te werken.

Nu heb ik bedacht om heel veel waarde weg te geven in de maanden juli/augustus. Want dat past helemaal in mijn missie: paramedische praktijkeigenaren helpen om op een voor hen succesvolle manier hun praktijk te runnen.

Ik zal in de Facebookgroep Ondernemende Paramedici van maandag 5 juli t/m vrijdag 27 augustus 40 werkdagen elke ochtend live gaan. Korte filmpjes om te inspireren en informatie te delen over praktijkvoering en ondernemen in de eerstelijn.

Lees je dit en denk je: ik kan wel wat extra inspiratie en informatie over praktijkvoering en ondernemen in de eerstelijn gebruiken, word dan lid van de Facebookgroep “Ondernemende Paramedici” (gebruik de zoekfunctie van Facebook). Als je dat nog niet bent tenminste.

Filmpjes zijn naderhand ook te bekijken. Je hoeft er niet live bij te zijn, maar beter natuurlijk wel😉

 

Actie 2: Gratis coachingscalls

Naast dat ik van 5 juli t/m 27 augustus elke werkdag om 8 uur live ga in de Facebookgroep ‘Ondernemende Paramedici’ heb ik in juli ook 4 ochtenden geblockt in mijn agenda waarop jij jouw gratis coachgesprek kunt boeken.

Heb jij een prangende vraag over of struggle je op dit gebied, dan help ik je graag. Het is namelijk mijn missie om paramedici met een eigen praktijk te helpen om hun praktijk op een voor hen succesvolle manier te runnen.

Een sessie inplannen kan op de volgende ochtenden van 09.30-13.00:

  • Dinsdag 6 juli 2021
  • Maandag 12 juli 2021
  • Donderdag 23 juli 2021
  • Vrijdag 29 juli 2021

Er is maar 1 coachgesprek per praktijkeigenaar mogelijk. Na vastlegging van een datum ontvang je binnen 1 werkdag een mail met daarin een link naar een vragenlijst. Vul deze zo volledig mogelijk in zodat we de 30 minuten zo goed mogelijk kunnen besteden. Zorg ervoor dat je het formulier minimaal 24 uur voorafgaand aan de coachingscall hebt ingevuld.

Let op: Wanneer de vragenlijst niet (op tijd) is ingevuld, dan wordt de afspraak gecancelled.

In dit coachgesprek krijg je van mij als praktijkcoach sowieso 3 tips toegespitst op jouw situatie waar je direct mee aan de slag kunt.

Er zijn maar 16 plekken en vol=vol. En dat gaat harder dan je denkt. Dus meld je snel aan als je interesse hebt.

Ken je collega’s of concullega’s voor wie dit interessant is, deel deze post dan gerust.