E-book '3 sleutels voor een goedlopende praktijk' | Visibilitas
e-book 3 sleutels voor goedlopende praktijk - Visibilitas

Wil jij meer cliënten?

Download hieronder dan mijn gratis e-book: Dé 3 sleutels voor een goedlopende praktijk

Een goedlopende eerstelijnspraktijk. Of meer cliënten bereiken met jouw andere diensten als paramedicus. Dat willen we allemaal wel. Niet (alleen maar) afhankelijk zijn van verwijzers, maar cliënten rechtstreeks aanspreken waarom jij met jouw expertise de cliënt op een juiste manier verder kan helpen.

 

Wil jij meer cliënten? Download hieronder dan het gratis e-book.

Helena rode trap Visibilitas c MevrYan

Meer online zichtbaar zijn om meer cliënten te bereiken is geen hogere wiskunde. Dat is sowieso al een geruststelling toch? Iedereen kan het. Stapje voor stapje kan ook jij meer online zichtbaar zijn. En nee, het hoeft echt geen zeeën met tijd te kosten. Je hebt per slot van rekening nog wel meer te doen.

Maar let op: het is net als die cliënten die alleen maar luisteren naar jouw adviezen maar er verder niets mee doen: zij behalen weinig tot geen resultaat. Wanneer je alleen maar kennis vergaart en niet tot actie overgaat, zal dat de (online) situatie voor jou niet veel veranderen.

Daarom vind je in dit e-book ook een aantal opdrachten zodat je direct aan de slag kan om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

Waarom dit e-book?

Met dit e-book werk je aan je online zichtbaarheid. En natuurlijk is zichtbaarheid geen doel op zich. Je wilt daar iets mee bereiken. Wat dan?

  Je komt in contact met nieuwe/potentiële cliënten, zodat je meer cliënten krijgt;

  Je bouwt een verdere band op met je oud-cliënten (je weet nooit of ze jouw hulp nog een keer nodig hebben);

  Je laat zien wat jouw beroep inhoudt;

  Je wordt gezien als dé expert in jouw vakgebied;

  Je hebt een extra (gratis) kanaal waarmee je jouw spreekuur/dienst/product/expertise kunt verkopen;

  Je creëert een voorsprong op je concullega’s.

  De mogelijkheden om online zichtbaar te zijn als paramedicus zijn eindeloos en geloof me, de concurrentie is nog laag. Het is nú tijd om er echt mee te beginnen.

  In dit e-book doe je alvast een hoop inspiratie op zodat je de eerste stappen zet naar online zichtbaarheid en meer cliënten. 

  Ik vind de opdrachten een super waardevolle toevoeging. Maakt voor mij wel echt het verschil in dit ebook.

  Stefanie

  Het eBook is heel informatief en duidelijk. Leuk om ook het verhaal over jezelf te lezen. Ook praktisch met opdrachten erbij.

  Gertrude

  Helena avatar Visibilitas c MevrYan

  Wil jij meer cliënten? Download hieronder dan het gratis e-book.

  Over Visibilitas

  Met Visibilitas help ik, Helena Smit, paramedici zoals diëtisten, oefentherapeuten, ergotherapeuten enz meer online zichtbaar te zijn waardoor zij meer ideale cliënten aantrekken en/of hun expertstatus kunnen verhogen. Effectiever en efficiënter.

  KvK: 64498301

  BTW id: NL001795293B17

  Download het gratis e-book

  Ik geef je 3 sleutels voor een goedlopende praktijk door meer online zichtbaar te zijn. Eén voordeel: het is geen hogere wiskunde. Iedereen kan het. Stapje voor stapje kan ook jij meer online zichtbaar worden. Zonder dat het je al te veel tijd kost.

  Contact

  Helena Smit
  helena@visibilitas.nl
  +31 (0) 6 52153405

   

  Social media

   

  (c) 2019 Visibilitas  |  Privacyverklaring  |  Cookieverklaring  |  Algemene voorwaarden