Ervaringen | Visibilitas

Ervaringen

Ik ken niemand met zoveel kennis, passie en ideeën voor social media.

Kitty Robben

Ik ben 200% tevreden over onze samenwerking. Ze verzorgt al vragen, incl SEO, op een professionele manier.

Kathleen Paal

Afgelopen jaar heb ik Helena leren kennen als een positieve hands-on projectadviseur. De kracht van Helena is dat zij op professionele wijze het overzicht weet te houden tijdens verschillende projecten, waaronder SEO en het maken van websites, waarbij zij gebruik maakt van haar kennis, netwerk en ervaring. Ze kan kleine beginnende ideeën omzetten naar concrete plannen en deze ook effectief uitvoeren. Ze kan goed schakelen tussen verschillende rollen en taken, zo staat zij open voor gesprekken met verschillende leveranciers en staat klaar om advies te geven aan de opdrachtgever. Ook deinst ze voor de uitvoer niet terug.

Kortom: Helena is gemotiveerd, neemt verantwoordelijkheid en verdiept zich in een project en is daarbij prettig in omgang, met leuke humor! Ik vond het erg leuk, leerzaam en inspirerend om met haar samen te werken en kijk stiekem al uit naar het volgende project!

Lisanne Wernsen

Helena is een prettige collega om mee samen te werken, ze is een slimme dame en ze weet van aanpakken. Op het gebied van communicatie heeft Helena onwijs veel kennis van online media (o.a. sociale media en websites, Google Analytics, etc). Ik wens Helena veel succes met Visibilitas en hoop nog eens een training/workshop bij haar te mogen volgen.

Suzanne Levering

Helena is iemand die met eenvoudige woorden kernachtig kan communiceren. Bovendien is zij een goede luisteraar en iemand waarop ik kan vertrouwen dat afspraken worden nagekomen. Wat ik ook zo prettig vind om met haar samen te werken is haar positieve houding en gevoel voor humor. Wat ik haar bewonder is dat ze in drukte de rust weet te bewaren.
Wendy Yip

Helena is een wandelende encyclopedie als het om social media gaat. Dank zij haar weet ik nu hoe ik kan zorgen dat mijn website, facebookpagina en instagramaccount veel meer exposure krijgt. Echt een aanrader.

Claudia Bolleurs

Werkt sterk analytisch en methodisch en is daarmee zeer efficiënt. Staat open voor en draagt actief bij aan nieuwe ontwikkelingen.

Peter Muis

Was een leerzame middag! Fijne rustige uitleg.

Deelnemer Bereik jouw doelgroep op Facebook voor oefentherapeuten

Over Visibilitas

Met Visibilitas help ik, Helena Smit, paramedici zoals diëtisten, oefentherapeuten, ergotherapeuten enz meer online zichtbaar te zijn waardoor zij meer ideale cliënten aantrekken en/of hun expertstatus kunnen verhogen. Effectiever en efficiënter.

KvK: 64498301

BTW id: NL001795293B17

Download het gratis e-book

Ik geef je 3 sleutels voor een goedlopende praktijk door meer online zichtbaar te zijn. Eén voordeel: het is geen hogere wiskunde. Iedereen kan het. Stapje voor stapje kan ook jij meer online zichtbaar worden. Zonder dat het je al te veel tijd kost.

Contact

Helena Smit
helena@visibilitas.nl
+31 (0) 6 52153405

 

Social media

 

(c) 2019 Visibilitas  |  Privacyverklaring  |  Cookieverklaring  |  Algemene voorwaarden