Selecteer een pagina

Ervaringen

"Als net beginnend oefentherapeut is het soms moeilijk om door alle bomen het bos te zien. Om te bedenken of je op het goede pad bent en de goede stappen neemt, en of je misschien iets nog beter kan doen als ondernemer zijnde. Helena nam de tijd om zich in te lezen in mijn vraagstuk, mijn website en sociale media en kon hierdoor heel duidelijk aangeven wat ik hierin kon verbeteren. Ze luisterde geduldig, kon al mijn vragen beantwoorden, gaf heldere tips en kwam met creatieve ideeën waar ik zelf nooit op was gekomen. Het heeft mij een stukje zelfvertrouwen (terug) gegeven waardoor ik meer plezier heb in het ondernemen zelf."

 

Aniek Holmer

Oefentherapeut Mensendieck, Oefentherapiepraktijk Holmer

“Via podcasts, online programma’s en boeken weet ik inmiddels al redelijk wat over ondernemen. Maar met alleen kennis kom ik er niet. Tijdens een sparringssessie met Helena kreeg ik precies wat ik in een 1:1 contact zoek, namelijk een ruimere blik op wat er voor mij mogelijk is. Ik ben superblij dat Helena met de mogelijkheden voor een nieuw bedrijf heeft meegedacht. We kwamen tot een optie waar ik zelf nog nooit over nagedacht heb, maar waar ik mijn sterke punten goed kan inzetten.

Ilse

Technisch geneeskundige

“Ik heb me door jou altijd gerespecteerd gevoeld en dat was voor mij heel belangrijk. Je nuchtere, praktische kijk of de werkelijkheid is verfrissend en stimulerend.”

Anoniem

“Ik volg Helena op social media en tijdens een gratis coachingsgesprek hebben wij kennisgemaakt. In ons gesprek gaf ze advies over de fase waarin ik zit. Helena dacht met me mee en kon concreet met goede voorbeelden mijn vragen beantwoorden. Ook kwam ze met oplossingen waar ik dus zelf nog niet over had nagedacht. Na ons gesprek stroomde ik over van ideeën. Helena gaf me ook veel vertrouwen, waardoor ik nu weet dat als het voor mij zover is zij mij op elk vlak kan ondersteunen in mijn onderneming. “

Ergotherapeut

“Ik heb het gevoel dat ik alles aan Helena kan vragen en tegen haar kan zeggen. Ze zegt als bedrijfscoach waar het op staat en oordeelt niet. Al zoveel geleerd over mezelf en mijn praktijk na 1 gesprek.”

Anne

Diëtist

"Ik heb Helena leren kennen als een positieve hands-on projectadviseur en bedrijfscoach. De kracht van Helena is dat zij op professionele wijze het overzicht weet te houden tijdens verschillende projecten, waaronder SEO en het maken van websites, waarbij zij gebruik maakt van haar kennis, netwerk en ervaring. Ze kan kleine beginnende ideeën omzetten naar concrete plannen en deze ook effectief uitvoeren. Ze kan goed schakelen tussen verschillende rollen en taken, zo staat zij open voor gesprekken met verschillende leveranciers en staat klaar om advies te geven aan de opdrachtgever. Ook deinst ze voor de uitvoer niet terug.

Kortom: Helena is gemotiveerd, neemt verantwoordelijkheid en verdiept zich in een project en is daarbij prettig in omgang, met leuke humor! Ik vond het erg leuk, leerzaam en inspirerend om met haar samen te werken en kijk stiekem al uit naar het volgende project!"

Lisanne Wernsen

Communicatiemedewerker VvOCM

“Ik waardeer haar oog voor kwaliteit in mensen.”

Arts in opleiding

“Helena is een wandelende encyclopedie als het om social media gaat. Dank zij haar weet ik nu hoe ik kan zorgen dat mijn website, facebookpagina en instagramaccount veel meer exposure krijgt. Echt een aanrader.”

Claudia Bolleurs

Beleidsmedewerker Nederlandse Vereniging van Diëtisten

“(Samen)werken met Helena is functioneel, plezierig en aangenaam. Ze is is een harde werker en is maatschappelijk en sociaal bewogen. Helena heeft oog voor de persoon en is omgevingssensitief. Dit maakt dat je door haar echt gezien wordt en je in je kracht komt te staan. Alleen ga je snel, met Helena kom je verder. Constructief kritisch, integer en humorvol. De juiste persoon op de juiste plek. Naast je als bedrijfscoach.”

Marcella Deters

Projectadviseur Partnerschap Overgewicht Nederland

“Je hebt me uit mijn comfortzone gehaald, aan het denken gezet en uitgedaagd, wat voor mij heel waardevol is geweest. Ook wil ik je bedanken voor je vertrouwen en gezelligheid.”

Anoniem

“Wat ik fijn vind aan Helena als bedrijfscoach is dat ze goed weet wat mijn vak inhoudt en goed op de hoogte is van wat er binnen mijn werkveld gaande is. Het scheelt dat ik dat niet meer hoef uit te leggen, waardoor we gelijk de diepte in kunnen.”

Logopedist

Helena is open en eerlijk in gesprekken. Ze kan je met haar tips echt verder helpen. Het zet je sowieso aan het denken 🙂 Door bepaalde triggers raakte ik helemaal enthousiast en ga weer vol goede moed aan de slag!

Diëtist

“Helena is een gedreven bedrijfscoach en professional die teams resultaten laat bereiken. Werkt sterk analytisch en methodisch en is daarmee zeer efficiënt. Staat open voor en draagt actief bij nieuwe ontwikkelingen. Heeft aandacht voor PR en is ondernemend. “

Peter Muis

Manager Behandelzaken

Altijd rustig, luisterd en oplossingsgericht.

Fysiotherapeut

“Ik ben 200% tevreden over onze samenwerking. Helena verzorgt al vragen, incl SEO, op een professionele manier.”

 

Kathleen Paal

Diëtist, MoveDis, voedings- en bewegingspraktijk

“Helena is vriendelijk, geïnteresseerd, professioneel, pakt de dingen altijd snel op en ik kon altijd snel bij haar terecht.”

 

Dokterassistent

“Helena is een prettig persoon en bedrijfscoach om mee samen te werken, ze is een slimme dame en ze weet van aanpakken. Op het gebied van communicatie heeft Helena onwijs veel kennis van online media (o.a. sociale media en websites, Google Analytics, etc). “

Suzanne Levering

Communicatiemedewerker Partnerschap Overgewicht Nederland

Ik kon altijd met problemen bij Helena terecht. Ze reageerde altijd snel op vragen. Ze gaf me vertrouwen zodat ik mijn werkzaamheden met grote zelfstandigheid kon uitvoeren.

Apotheekassitent


“Ik ken niemand met zoveel kennis, passie en ideeën voor  social media.”

Kitty Robben

Communicatiemedewerker NVD

Over Helena | Visibilitas

Als praktijkadviseur help ik paramedische praktijkeigenaren naar een goedlopende praktijk. Dit doe ik door hen te leren hoe ze slimmer kunnen werken rekening houdend met alle regels, ontwikkelingen, protocollen, structuren enz die in de gezondheidszorg gelden én met het aanspreken van hun talenten, creativiteit en originaliteit.

Het resultaat: rust in hun agenda en in hun hoofd en plezier in hun werk. En vertrouwen in zichzelf dat ze rete-goed bezig zijn.

Contact

Helena Smit
helena@visibilitas.nl
+31 (0) 6 52153405

 

Social media

KvK: 64498301

BTW id: NL001795293B17