Gratis Facebookgroep Online Communiceren | Visibilitas

Gratis Facebookgroep

Online communiceren voor paramedici en zorgprofessionals

In de Facebookgroep Online Communiceren voor Paramedici en Zorgprofessionals kun jij ervaringen uitwisselen met en vragen stellen aan andere paramedici en zorgprofessionals als het gaat om online communiceren. Bijvoorbeeld als het gaat om het gebruik van social media, wat zet je allemaal op je website of hoe zorg je er door middel van je online communicatiestrategie voor dat (potentiële) cliënten een afspraak bij je boeken.

Daarnaast zal ik 1 keer maand live aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en op regelmatige basis exclusieve tips en tricks te geven.  

Wie ben ik? Mijn naam is Helena Smit. Geboren, getogen en nog steeds woonachtig in (en dus niet weg te slaan uit) Rotterdam. Mijn hele leven heb ik in verschillende sectoren van de gezondheidszorg gewerkt, waarbij het grootste gedeelte als leidinggevende en beleids-/projectadviseur. Maar ik begon ooit zelf als paramedicus, als diëtist.

Een paar jaar geleden was het tijd voor een carrièreswitch. Ik zag dat veel paramedici en zorgprofessionals worstelen met hun (online) zichtbaarheid. Al snel bleek dat ik door middel van mijn kennis van en ervaring met bloggen en social media (ik ben foodtravel blogger op Eating Habits en het werken in de gezondheidszorg een mooie combinatie had om paramedici en zorgprofessionals verder te helpen met hun vragen over online communicatie en zichtbaarheid.

Wat ik voor nu vooral wil meegeven is dat communiceren via online kanalen helemaal niet moeilijk of ingewikkeld hoeft te zijn. En niet veel tijd hoeft te kosten. In deze groep zal ik je hier regelmatig tips voor geven.

Naast mijn tips en antwoorden op jullie vragen is het ook fijn om elkaar te helpen. Tips uitwisselen. Succesverhalen delen om ideeën op te doen en elkaar te kunnen complimenteren.

Meld je direct aan via onderstaande button: 

 

facebookgroep online communiceren voor paramedici en zorgprofessionals Visibilitas

Werkervaring

lelie zorggroep - Visibilitas
Nederlandse Vereniging van Diëtisten - Visibilitas
Dieet dit - Dieet dat - Visibilitas
diëtistenpraktijk MoveDis - Visibilitas
Alumnivereniging Beleid & Management Gezondheidszorg - Visibilitas
Vereniging van Oefentherapie Cesar Mensendieck - Visibilitas
Paramedisch Platform Nederland - Visibilitas
Partnerschap Overgewicht Nederland

Dit is wat anderen over Helena zeggen

Ik had een waardevolle sessie over SEO, waarin Helena me zoveel bruikbare tips hebt gegeven!

Hier kan ik makkelijk en snel mee aan de slag en dankzij de heldere uitleg snap ik wat me verder helpt zichtbaarder te worden met mijn website.

Ilona Brook

Helena is een wandelende encyclopedie als het om social media gaat. Dank zij haar weet ik nu hoe ik kan zorgen dat mijn website, facebookpagina en instagramaccount veel meer exposure krijgt. Echt een aanrader.

Claudia Bolleurs

Helena legde op een hele rustige en duidelijke manier uit hoe ik mijn blog beter kan inrichten om meer bereik te creëren. Van SEO tot alles van Google, zoals Analytics en Tag Manager, Helena kon het zo uitleggen dat ik makkelijk begreep wat ze bedoelde. Daarbij luisterde ze heel goed naar mijn vragen en over welke onderwerpen ik nog meer wilde weten.
Buiten de les is ze ontzettend gezellig en hebben we ook onwijs gelachen! 😀

Nathalie Komar