Selecteer een pagina

Gratis tips over praktijkvoering en ondernemerschap in de eerstelijn

Een succesvolle praktijk, dan willen we allemaal wel. En of je nou zoveel mogelijk cliënten wilt begeleiden, je je wilt specialiseren in een bepaald deskundigheid, je eigen imperium wilt opbouwen, dat je je werk en privéleven een beetje leuk kunt combineren of dat je ernaar streeft om miljonair te worden: succesvol is voor iedereen anders. 

e-book witte achtergrond

E-book

Ben je constant achter jezelf aan het aanhobbelen? Verkeer je 9 van de 10 keer in stress-modus omdat alles wat moet binnen jouw paramedische praktijk het plezier in je werk danig op de proef stelt?

Dat hoeft niet! Er is een oplossing en die is voor iedereen anders. Maar het begint bij de basis. Saai he. Maar het is nou eenmaal zo. In mijn e-book lees je er meer over.

Visibilitas - ondernemende paramedici - rots

Inspiratiemail

Krijg 1x per maand nog wat extra tips en tricks op het gebied van praktijkvoering en ondernemerschap in de eerstelijn. 

Visibilitas - ondernemende paramedici - lopend

Gratis coachingsgesprek

2x per maand verloot ik een gratis coachingsgesprek. Omdat het mijn missie is om zoveel mogelijk paramedici met een eigen praktijk te helpen. En omdat ik jou de kans wilt geven mij  uit te testen voordat je besluit een traject met mij aan te gaan (mocht dat jouw motivatie zijn).

Je kunt in dat laatste geval ook gewoon een gratis o-metingscall aanvragen. Want daarin ben ik ook niet te beroerd je alvast wat tips mee te geven specifiek voor jouw situatie.

over Helena Visibilitas rots

Facebookgroep Ondernemende Paramedici

Kom in contact met andere ondernemende paramedici. Lekker laagdrempelig in een Facebookgroep. Want samen kom je zoveel verder dan alleen. 

vloggen Visibilitas

Podcast Visibilitas

Ik schijn een goede podcaststem te hebben. Op mij komt zo’n compliment over als ‘goeie kop voor de radio’, maar ik zou zeggen: oordeel zelf.

Over Helena | Visibilitas

Als praktijkadviseur help ik paramedische praktijkeigenaren naar een goedlopende praktijk. Dit doe ik door hen te leren hoe ze slimmer kunnen werken rekening houdend met alle regels, ontwikkelingen, protocollen, structuren enz die in de gezondheidszorg gelden én met het aanspreken van hun talenten, creativiteit en originaliteit.

Het resultaat: rust in hun agenda en in hun hoofd en plezier in hun werk. En vertrouwen in zichzelf dat ze rete-goed bezig zijn.

Contact

Helena Smit
helena@visibilitas.nl
+31 (0) 6 52153405

 

Social media

KvK: 64498301

BTW id: NL001795293B17

Ben je constant achter jezelf aan het aanhobbelen? Verkeer je 9 van de 10 keer in stress-modus omdat alles wat moet binnen jouw paramedische praktijk het plezier in je werk danig op de proef stelt?

Dat hoeft niet! Er is een oplossing en die is voor iedereen anders. Maar het begint bij de basis. In mijn e-book lees je er meer over.

Download mijn e-book

"3 pijlers van een goedlopende paramedische praktijk"

e-book grijze achtergrond