Selecteer een pagina

Het was me helemaal ontgaan dat de Appie weer is begonnen met de Hamsterweken. Het was er natuurlijk een tijdje niet vanwege de C restricties, maar nu kan het blijkbaar weer. Ik kijk bijna nooit tv, alleen on demand, dus dan ontgaan mij de reclames. Kan het iedereen aanbevelen.

Maar goed, hamsteren dus. Want mooi bruggetje naar het onderwerp van vandaag. Ik zie namelijk dat veel paramedici dat doen. Of je nu praktijkhouder bent of niet. Namelijk: kennis vergaren. Van de ene training naar de andere opleiding.

Soms onder het mom: ik moet mijn punten nou eenmaal halen. Of omdat het van wezenlijk belang is voor de uitvoering van je vak.

Maar ook als het gaat om het leren van de randzaken. Praktijkmanagement cursus hier, social media training daar, workshop timemanagement zus, e-book contentschrijven daar. Maar je kunt nog zo veel kennis opdoen, uiteindelijk is het wel van belang dat je er iets mee doet. Anders is het zonde van de training/workshop/cursus. Je kunt je tijd en geld beter besteden toch?

Laatst sprak ik met een praktijkhouder. Ze had al mijn gratis aanbod gelezen, bekeken en beluisterd en in het verleden ook een aantal trainingen (via haar beroepsvereniging) van mij gevolgd.

“Ik heb nu zoveel informatie dat ik gewoon niet weet waar ik moet beginnen. En als ik niet in actie kom, gaat er sowieso niets gebeuren. Dus help!”

Of je nu wel (mijn) hulp kunt gebruiken of niet bij jouw praktijkmanagement, het gaat er vooral om dat je in actie komt. Dat dat wat je leert gaat toepassen in de praktijk. Zien wat werkt voor jou en wat niet. Daarin weer bijstellen. Zo kom je verder. Wel hulp nodig? Je weet me te vinden he? 😉