Selecteer een pagina

Losse consult(en)

voor ondernemende paramedici met een eigen praktijk

Het is mijn missie om zoveel mogelijk paramedici met een eigen praktijk te adviseren op het gebied van praktijkvoering en ondernemen in de eerstelijn.

Ik help paramedische praktijkeigenaren naar een goedlopende praktijk, rust in hun hoofd, een fijne combinatie tussen werk en privé en plezier in hun werk. Dit doe ik door hen te leren hoe ze slimmer kunnen werken rekening houdend met alle regels, ontwikkelingen, protocollen, structuren enz die in de gezondheidszorg gelden én met het aanspreken van hun talenten, creativiteit en originaliteit.

Heb je specifieke vragen over praktijkvoering of ondernemerschap in de eerstelijn? Of wil je sparren om na te gaan welke mogelijkheden er zijn om jouw goedlopende praktijk vorm te geven, dan kun je een consult bij mij aanvragen. Je hebt ook een mogelijkheid om een strippenkaart af te sluiten. Hoe meer consulten je afneemt, hoe groter je korting.

Visibilitas - 1 dag Van Praktijkscan naar Actieplan

Los consult 60 minuten

€145,-

exclusief btw

Strippenkaart 5 uur

€725,- €685,-

exclusief btw

of 3 termijnen van €240,- per maand

Strippenkaart 10 uur

€1450,- €1305,-

exclusief btw

of 3 termijnen van €480,- per maand

Zo werkt de strippenkaart

  • Een consult duurt 30 minuten of 60 minuten
  • De consulten vinden plaats via Zoom (Teams is ook mogelijk, geef dit in het gesprek aan)
  • Na aanschaf krijg je een link naar Calendly waarmee je zelf de consulten in kunt plannen
  • Om de tijd van het consult zo goed mogelijk te benutten kun je een voorbereidingsformulier invullen. Dit is niet verplicht maar wel aan te bevelen. Voor een eenmalig consult (dus zonder strippenkaart) is deze voorbereiding wel verplicht.
  • Een strippenkaart is 1 jaar geldig vanaf de aanschafdatum (datum op de factuur)
  • Een strippenkaart is tussentijds niet om te zetten naar een andere hoeveelheid uren (van 5 uur naar 10 uur of andersom)
  • Hoe meer uren je in een keer afneemt, hoe groter de korting

 

1-op-1 coachingstraject

Wil je echt intensief aan de slag om toe te werken naar een goedlopende praktijk? En kun je daar mijn intensieve begeleiding gebruiken?

In het traject starten we met een diepgaande 0-meting waarbij we kijken naar de stand van zaken binnen jouw praktijk en bij jou als ondernemer.

De resultaten van deze 0-meting en jouw wensen, ideeën en kennis en kunde gebruiken we om een plan van aanpak te maken. Dit is onze leidraad op basis waarvan we tijdens het 3 maanden coachingstraject aan de slag gaan.

Wil je meer weten? Klik op onderstaande button voor meer informatie.

businesscoach voor paramedici

Wie ben ik?

Mijn naam is Helena Smit, businesscoach voor paramedici.

Ik ben geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Rotterdam. Mijn Rotterdamse tongval wordt naarmate de dag vordert iets sterker. Voornamelijk omdat ik een echt ochtendmens ben en dan nog de energie kan opbrengen om zo goed mogelijk ABN te praten.

Toen ik na mijn opleiding Voeding en Diëtetiek bij een landelijke eerstelijns diëtistenorganisatie kwam te werken, werd de ondernemer in mijn wakker geschud. Ik had een leidinggevende die mij het vertrouwen gaf om mijn eigen pad te gaan. Wat uiteindelijk resulteerde in de best lopende praktijk van de organisatie, met meerdere locaties, overvolle spreekuren, meerdere diëtisten en diverse andere projecten. Hoe meer tijd ik stak in acquisitie, het verbeteren van de werkprocessen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de gemeente en pro-actief hierop te reageren, hoe beter de praktijk liep.

Praktijkvoering en ondernemerschap vond ik geweldig, het begeleiden van cliënten met hun voedingspatroon minder. Ik vervolgde mijn carrière in de wereld van de eerstelijns paramedie en werkte als beleids-, project- en communicatieadviseur bij onder andere diverse paramedische beroepsverenigingen, belangenorganisaties en ik was jaren leidinggevende van een (para)medisch team in de ouderenzorg (intramuraal en eerstelijn). In de tussentijd volgde ik de masteropleiding Zorgmanagement.

Ik help paramedische praktijkeigenaren zoals jij naar een goedlopende praktijk. Dit doe ik door je tijdens het coachingstraject te leren hoe je slimmer kunt werken rekening houdend met alle regels, ontwikkelingen, protocollen, structuren enz die in de gezondheidszorg gelden én met het aanspreken van je talenten, creativiteit en originaliteit.

Het resultaat: rust in je agenda en in je hoofd en plezier in je werk. En vertrouwen in jezelf dat je rete-goed bezig bent.

Lees hier mijn verhaal