Online communicatie

Op deze pagina vind je de diensten die Visibilitas aanbiedt. Alle diensten staan in het tekenen van het verbeteren van de zichtbaarheid van jezelf als paramedicus, praktijk of zorgorganisatie. Samen bepalen we wat er nodig is om jouw organisatie of project meer zichtbaar te maken, on- en/of offline. Daarna ga ik voor je aan de slag. Soms werk ik hiervoor samen met één of meerdere andere freelancers om zo het beste resultaat voor jou te bereiken.

Social media

Social media, iedereen gebruikt het privé, maar zakelijk is het toch andere koek. Hoe zet je social media succesvol in om meer zichtbaarheid te creëren voor je praktijk? Het is allereerst belangrijk om te bepalen waarom je social media wilt inzetten. Welke doelen wil je precies behalen? Daarna kun je bepalen hoe je dit kunt aanpakken. Het plan met het hoe en waarom van de inzet van social media noem je een social media strategie. Samen met jou stellen we een plan op om jouw praktijk succesvol zichtbaar te laten zijn via social media. Je kunt uiteindelijk zelf beslissen of je de praktische uitvoer zelf doet of uitbesteed aan een social media manager.

Website

Stel je wil een website maken voor jouw praktijk. Of je oude site is toe aan vervanging. Waar begin je? Ik merk dat veel mensen met een partij in zee gaan zonder goed te weten of die partij kan bieden wat ze nodig hebben. Wat het gaat niet alleen om het uiterlijk en de informatie die op een website staat, maar ook om de functionaliteiten. Met een site die niet helemaal aan je wensen voldoet, extra kosten en/of frustratie tot gevolg. Ik kan je helpen bij het voortraject. Door je doelen voor je website goed in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken zodat je uiteindelijk eindigt met een website die helemaal past bij jouw praktijk.

Prijzen

Veel paramedici en zorgprofessionals zijn (grotendeels) vrijgesteld van btw. Zelf ben ik wel btw plichtig en moet dit dan ook in rekening brengen bij mijn klanten. Ik heb ervoor gekozen om alle prijzen op deze site inclusief btw te vermelden. Zo weet je direct hoeveel je in totaal moet betalen voor een dienst. Op je factuur die je van mij krijgt, staat wel de btw gespecificeerd.

Social media

Hoe zet je social media in om meer zichtbaarheid te creëren voor je praktijk? Het is allereerst belangrijk om te bepalen waarom je social media wilt inzetten. Welke doelen wil je precies behalen? Daarna kun je bepalen hoe je dit kunt aanpakken. Het plan met het hoe en waarom van de inzet van social media noem je een social media strategie.

 

Hieronder lees je welke pakketten ik aanbied.

genoemde prijzen zijn inclusief btw 

Jouw website is de basis van je online zichtbaarheid.

Website

Je website is je basis wat betreft online zichtbaarheid. Jouw website is van jouw en de inhoud heb je helemaal zelf in de hand. Je kunt nog zo groot zijn op social media, als Instagram of Facebook morgen besluiten om de stekker eruit te trekken, heb je niets meer. Dat zal bij een website niet gebeuren. Daar ben je zelf in control. Jouw website is van jouw en de inhoud heb je helemaal zelf in de hand. 

 

Zit je met je handen in je haar omdat je niet weet waar je moet beginnen? Of wil je de basis laten maken zodat je er zelf verder mee kunt?

 

Ik kan je helpen met de volgende pakketten:

genoemde prijzen zijn inclusief btw 

Over Visibilitas

Visibilitas helpt ondernemende paramedici en zorgprofessionals meer zichtbaar te zijn voor (potentiële) cliënten en andere geïnteresseerden door middel van met name online media.

 

Verder geeft Visibilitas (persoonlijk) leiderschapscoaching aan leidinggevenden werkzaam in de gezondheidszorg.

Schrijf je in voor gratis info en nieuws

Wanneer je op de mailinglijst staat, krijg je maandelijks het laaste nieuws en updates van Visibilitas. Je kunt je ieder moment weer uitschrijven.

Contact

Helena Smit
info [at] visibilitas.nl
+31 (0) 6 52153405

KvK: 64498301

BTW id: NL001795293B17

 

Social media

 

(c) 2019 Visibilitas  |  Privacyverklaring  |  Cookieverklaring  |  Algemene voorwaarden