Online communicatie

Op deze pagina vind je de diensten/producten die Visibilitas aanbiedt op het gebied van online communicatie.

Gratis e-book

Download het gratis e-book ‘3 sleutels voor meer cliënten door online zichtbaar te zijn’ speciaal voor ondernemende paramedici en zorgprofessionals.

Gratis Facebookgroep

Meld je aan voor de gratis Facebookgroep Online Communiceren voor Paramedici en Zorgprofessionals voor tips, tricks en ‘lotgenotencontact’ 😉

Consult Online Communicatie

Stel al je online communicatie vragen aan mij tijdens een 1 uur durend één-op-één gesprek via Zoom of Skype. Ga met praktische tips verder.

Cursus Online Verkopen zonder Verkopen

Leer in 5 modules hoe je vol zelfvertrouwen je product/dienst online in de markt zet. Met een aanbod waar jouw ideale doelgroep voor warmloopt.

Prijzen

Veel paramedici en zorgprofessionals zijn (grotendeels) vrijgesteld van btw. Zelf ben ik wel btw plichtig en moet dit dan ook in rekening brengen bij mijn klanten. Ik heb ervoor gekozen om alle prijzen op deze site inclusief btw te vermelden. Zo weet je direct hoeveel je in totaal moet betalen voor een dienst. Op je factuur die je van mij krijgt, staat wel de btw gespecificeerd.

Over Visibilitas

Visibilitas helpt ondernemende paramedici en zorgprofessionals meer zichtbaar te zijn voor (potentiële) cliënten en andere geïnteresseerden door middel van online media. 

 

KvK: 64498301

BTW id: NL001795293B17

Download het gratis e-book

Ik geef je 3 sleutels hoe jij meer online zichtbaar kunt zijn. Een voordeel: het is geen hogere wiskunde. Iedereen kan het. En stapje voor stapje kan ook jij meer online zichtbaar worden.

Contact

Helena Smit
info [at] visibilitas.nl
+31 (0) 6 52153405

 

Social media

 

(c) 2019 Visibilitas  |  Privacyverklaring  |  Cookieverklaring  |  Algemene voorwaarden