Selecteer een pagina

De Belgische Evy Vaes is erkende anti-dieet diëtiste & intuïtief eating coach voor ambitieuze zorgverleners/ondernemers bij Pomme & Peau. Podcast beluister je via de link onderaan dit artikel.

Enige tijd geleden besloot ze het roer om te gooien en haar werk en praktijkvoering in te richten op haar eigen voorwaarden. Inmiddels komen haar cliënten vanuit heel België, deels ook uit Nederland.

Je kunt Evy volgen via:

FB via: https://www.facebook.com/pommepeau/

LinkedIn via: https://www.linkedin.com/in/evy-vaes

Instagram via: @pommepeau

of bezoek haar website (in progress) via: www.dietistevaes.be

Nu is de Belgische situatie net even anders dan de Nederlandse, maar het is ook voor Nederlandse diëtisten en andere eerstelijns paramedici zeker een interessante podcast geworden.

Misschien inspireert het je om na te gaan bepaalde activiteiten ook voor jouw praktijkvoering te onderzoeken. Of misschien denk je: Nee, niet mijn manier! Het is allemaal prima. Er zijn meerdere wegen naar Rome.

Iedere praktijkeigenaar heeft daarin zijn of haar eigen weg te gaan. Er is geen goed of fout, alleen een manier die goed bij jou past. Waar je energie en plezier uithaalt zodat jij het maximale van jezelf kunt steken in waar je passie ligt. En dat ligt bij de meesten toch eerder bij het begeleiden van cliënten dan het runnen van een praktijk.

Of je het stuk praktijkvoering en ondernemerschap nou wel of niet leuk vindt, het hoort er nou eenmaal bij. Een goedlopende praktijk op organisatorisch niveau is de basis van waaruit je jouw vak kunt uitoefenen.

Ik wil de komende tijd vaker ondernemende paramedici gaan interviewen over hoe zijn hun praktijk runnen en hun rol als ondernemer zien. Wil je zelf een keer door mij geïnterviewd worden en voel je je een echte ‘ondernemende paramedicus’ neem dan contact met mij op via helena@visibilitas.nl .